Online media

Website

Het maken van een goede website voor jouw bedrijf kan lastig zijn. Waar moet je op letten? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit naar voren komt? Het is erg belangrijk dat de bezoeker van jouw website, zowel op een laptop als mobiele telefoon of tablet, snel kan vinden waar hij of zij naar zoekt. De techniek achter de website is hier van belang bij. Bovendien is het zorgen voor de juiste inhoud op je website net zo belangrijk als de techniek en de vormgeving.

Onze rol qua inhoud bepaal jij. Je kan dat volledig zelf regelen, of aan ons overlaten. Toch is jouw rol hierin bepalend. Een website moet in verschillende aspecten goed zijn, en dus een echte allrounder. Wij bouwen professionele websites die jou onderscheiden van de rest. We leveren altijd maatwerk en stellen jouw wensen centraal. Wij richten je website zó in dat er een sterke basis wordt gelegd voor SEO en online marketing. En ook voor speciale wensen, technische hoogstandjes lopen wij niet weg.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je met jouw website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Laat de zoekmachine optimalisatie van jouw domein dan aan ons over. Je kunt gebruikmaken van een starterspakket, maar we hebben ook professionals die verder gaan.

Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, social media en conversie-optimalisatie kan de kwaliteit en de autoriteit van je domein verbeterd worden en kan je vervolgens hoger in Google komen.

Social media

Het kiezen van de juiste social media kanalen is een cruciaal onderdeel in elke social media strategie. Zorg dat je met jouw bedrijf aanwezig bent op het social media kanaal dat jouw doelgroep gebruikt.

Veel social media kanalen hebben door de tijd heen een soort van eigen imago ontwikkeld. Welk social media platform matcht met jouw bedrijf en doelen?

Wij brengen het graag voor je in kaart en zorgen er wekelijks voor dat jij op het juiste kanaal zichtbaar bent voor jouw (potentiële) klanten, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Content marketing

Klanten binden doe je vooral door het bieden van relevante content. Content die de klant echt helpt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Content die zorgt voor communicatie en interactie. Wij verzorgen al jaren content marketing voor diverse klanten in verschillende vormen. Weten welke vorm bij jou past?

  • Standaard – Dit pakket is geschikt voor bedrijven die vooral een houvast willen hebben bij het managen van hun marketingkanalen. Wij zorgen ervoor dat de continuïteit bewaakt wordt. Als het een keer niet lukt om zelf wat te plaatsen, dan kan je terugvallen op ons. Er wordt net genoeg gepost om te winnen aan betrouwbaarheid bij de klant en op de lange termijn krijg je ook meer autoriteit. Met dit pakket nemen we de grootste druk bij jou weg, maar zal je zelf ook nog wat moeten bijdragen als je snel resultaat wilt behalen.
  • Professioneel – Een professioneel pakket is erop gericht de grootste zorgen bij jou weg te nemen. Je kan erop vertrouwen dat je website draait en up-to-date blijft, dat er consistent gepost wordt op social media en dat er relevante blogs op jouw website verschijnen. We bewaken de planning en zetten jou neer als autoriteit binnen je vakgebied.
  • Premium – Met een premium pakket voelt het alsof wij onderdeel zijn van jouw bedrijf. We nemen actief deel aan redactievergaderingen en nemen een leidende rol bij de vaststelling en doorvoering van jullie mediastrategie over verschillende kanalen. Wij zorgen ervoor dat er altijd genoeg content geplaatst wordt op de website en op social media, zodat jullie daar niet meer naar om hoeven te kijken. Daarbij denken we ook echt mee en geven passend advies vanuit onze media-expertise.

E-mailmarketing

Wil je je klanten graag maandelijks of per kwartaal op de hoogte houden van nieuws, aanbiedingen of andere wetenswaardigheden? Maar vind je er nooit de tijd voor? Geen probleem. Wij zorgen voor een persoonlijke e-mailtemplate geheel in jouw huisstijl en versturen uit jouw naam het nieuws dat jij wilt vertellen aan al jouw klanten. Je wilt niet weten hoe groot het bereik is van dit medium. Het komt namelijk terecht bij jouw klanten, bij jouw fans.

Hosting

Wij stellen online ruimte beschikbaar die je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Je huurt eigenlijk een stukje opslag en rekenkracht van een server. Zo kan je een website of webshop met het internet verbinden, maar je kan ook bestanden in de cloud opslaan of volledig online werken.

We maken webhosting makkelijk voor jou. Op serverniveau moet alles veilig zijn. Het is belangrijk dat de bestanden die jouw website vormgeven, buiten bereik blijven van hackers. Ons advies is om ook dit zoveel mogelijk af te laten dekken door onze technische mensen. Wij zorgen ervoor dat je website altijd blijft werken. Mocht het dan alsnog niet goed gaan, nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat jouw website zonder extra kosten gerepareerd wordt. Aanvullend, kunnen wij ook een professioneel e-mailadres met een eigen domeinnaam beheren.

Technische IT-ondersteuning

In de beveiliging van je website (malware en inbraakpogingen) moeten wij alles doen om hackers buiten te houden. Wat ook betekent dat alle updates van WordPress, de gebruikte plugins, en de manuele kwaliteitscontroles regelmatig uitgevoerd moeten worden.

Met onze IT-ondersteuning kan je er zeker van zijn dat jouw beveiliging up-to-date is. Mocht zich toch een probleem voordoen met de hardware, software of zelfs het netwerksysteem van jouw bedrijf, dan zijn wij te bereiken voor de technische assistentie en zetten wij alles in het werk om dit op te lossen.