Strategie & advies

Plan van aanpak

Vanzelfsprekend hebben we alle kennis in huis over marketing, huisstijlen, communicatiecampagnes en branding.  Maar waar het écht om draait, is mensen begrijpen. Jou als ambitieuze ondernemer én je doelgroep als klant.

We adviseren je over de te volgen communicatiestrategie, een passende uitstraling en de mogelijk in te zetten middelen. Van een flyer tot televisiereclame, van billboards tot social media en van magazines tot websites. Wij laten zien wat bij jouw doel, doelgroep en budget past. Op basis daarvan maken we gezamenlijk een keuze. Wij vanuit onze media-ervaring en jij vanuit jouw bedrijf.

Uit ervaring weten we dat het bewaken van de continuïteit van groot belang is. Wij zorgen daarom voor een goede planning en controleren tussentijds of alles volgens afspraak verloopt. Dit verzekert dat de mediastrategie niet blijft liggen, maar ook echt doorgevoerd wordt.

Advies

Met onze kennis en ondernemerservaring helpen we je graag verder. We luisteren naar waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en waar je over twijfelt.

Dankzij onze jarenlange ondernemerservaring kunnen we je een spiegel voorhouden en de juiste richting in wijzen. Ondersteund met rekenmodellen laten we zien wat voor jou de juiste keuze is. Je zult zien dat oplossingen vaak eenvoudiger zijn dan je denkt.

En heb je ook nog wat hulp nodig bij de implementatie van de oplossingen? Ook dan kan je op ons rekenen. Als je wilt, ondernemen we van begin tot eind met je mee.